Sakke - Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke on Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys Ry:n hallinnoima ja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) avustama hanke.  Hanke on STEAn Järjestö 2.0. -ohjelman osahanke, jonka valtakunnallista kokonaisuutta koordinoi SOSTE. Hanke toimii vuosina 2017-2020. Sakke-hanke vastaa toiminnallaan Pohjois-Savon järjestökentältä nousseeseen tarpeeseen kehittää järjestöjen ja yhdistysten yhteistyön edellytyksiä. Sakke kehittää yhteistyötä Pohjois-Savossa Järjestöstrategian, Pohjoissavolaiset.fi - järjestötietopalvelun sekä järjestötoimijoiden yhteistyörakenteen avulla.

Hankkeen julkaisut löydät täältä.

Ajankohtaista

Pohjois-Savon Järjestöfoorumi 29.8.2020

Pohjois-Savon Järjestöfoorumi kokoaa kaikki järjestöt ja yhdistykset toimialaan katsomatta yhteiseen tilaisuuteen. Tilaisuus järjestetään Kuopion Kaupungintalolla ja etäosallistuminen mahdollistetaan. Mikäli poikkeustilan aika jatkuu, toteutetaan foorumi etäseminaarina.

Tilaisuudessa on omakustanteisen lounaan tauko sekä tarjotaan iltapäiväkahvi. Ilmoittaudu TÄSTÄ 21.8. mennessä. (Keväällä siirtyneeseen tilaisuuteen ilmoittautuneille on tiedotettu sähköpostitse ajankohdan muutoksesta, eikä uudelleen ilmoittautumista tarvita.)
Lue lisää Pohjoissavolaiset.fi - järjestötietopalvelussa>>

____________________________________________________________________

ILMIÖ: Lasten ja nuorten pahoinvointi – kuinka sinä sen ratkaisisit?

Maalis-huhtikuun vaihteen Ilmiö! –tilaisuuksien ajankohdat muuttuvat.
Tilaisuuksiin ilmoittautuminen seuraavan linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/5822D00B9232D0E7  
(Aiemmin jo tilaisuuksiin ilmoittautuneille on tiedotettu sähköpostitse muutoksesta, eikä uudelleen ilmoittautumista tarvita.)

Uudet pöytien ajankohdat:
1.9. klo 13-16 Kuopio, Pohjois-Savon Liitto, Maakuntasali 
3.9. klo 13-16 Iisalmi, Yhdistystalo Vakka, Pohjolankatu 4
9.9. klo 13-16 Varkaus, Yhdistystalo Warikko, Ahlströminkatu 22
(Tilaisuudet eri paikkakunnilla ovat saman sisältöiset)  

MITÄ? Tavoitteena on käynnistää työskentelyprosessi lasten ja nuorten pahoinvointi - ilmiön parissa. Työskentelyn tavoitteena on löytää ilmiön parissa toimivien toimijoiden yhteistyöllä yhteisiä ratkaisuja.  

KENELLE? Sinulle, joka haluat olla etsimässä yhteistyössä ratkaisuja lasten ja nuorten pahoinvoinnin ehkäisemiseksi. Mukaan ovat tervetulleita erityisesti ilmiön parissa toimivat julkisen sektorin toimijat sekä yhdistys- ja järjestötoimijat.
 
ILMIÖTYÖSKENTELYN TEEMAT JA ETENEMINEN
Ensimmäisen tapaamisen teemana: Ilmiön ja tavoitteiden ymmärtäminen Jatkotapaamisten teemat: Ilmiön kehystäminen ja muutospotentiaalin kehystäminen. Ratkaisujen ideointi ja missiosuunnitelma. Toimintamallin järjestäytyminen Ilmiötä lähestytään hyödyntäen Sitran ilmiölähtöisen suunnittelun työkalupakkia. Tutustu työkalupakkiin tästä>>   

Tilaisuudet järjestävät yhteistyössä: Pohjois-Savon Hyte-tiimi, Pohjois-Savon Järjestöneuvosto, Kirkkopalvelut ry, Savon Mielenterveysomaiset Finfami ry, EHYT ry, Pelastakaa Lapset Kuopio, Ylä-Savon Vakka, Varkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry sekä Sakke-hanke

Hankeyhteistyössä mukana:

SAKKESAKKESAKKE

SAKKE