Sakke - Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke on Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys Ry:n hallinnoima ja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) avustama hanke.  Hanke on STEA:n Järjestö 2.0. -ohjelman osahanke, jonka valtakunnallista kokonaisuutta koordinoi SOSTE. Hanke toimii vuosina 2017-2019. Sakke-hanke vastaa toiminnallaan Pohjois-Savon järjestökentältä nousseeseen tarpeeseen kehittää järjestöjen ja yhdistysten yhteistyön edellytyksiä. Sakke kehittää yhteistyötä Pohjois-Savossa Järjestöstrategian, Pohjoissavolaiset.fi - järjestötietopalvelun sekä järjestötoimijoiden yhteistyörakenteen avulla.

Ajankohtaista

Järjestöneuvosto aloittaa toimintansa

Pohjois-Savon järjestöyhteistyö harppaa merkittävän askeleen, kun 14 toimialan edustama järjestöneuvosto aloittaa toimintansa Pohjois-Savon järjestöjen ja Pohjois-Savon maakuntaliiton yhteistyö- ja neuvottelurakenteena. Pohjois-Savon Liiton maakuntahallitus hyväksyi järjestöneuvoston kokoonpanon 20.5. järjestetyssä kokouksessaan.

Lue uutinen aiheesta Pohjoissavolaiset.fi - järjestötietopalvelussa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mikä Pohjois-Savon Jerry?
Maakunnallinen järjestöyhteistyön ryhmä on tarkoitettu kaikille maakunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneille yhdistyksille Pohjois-Savossa. Mukaan tullaan ilmoittamalla oma yhdistys jäseneksi ja tuomalla yhdistyksen tiedot järjestötietopalveluun. Järjestötietopalvelu löytyy osoitteesta pohjoissavolaiset.fi. Mukaan voi ilmoittautua milloin tahansa!

Mikä Järjestöneuvosto?
Pohjois-Savon Jerryn virallisena yhteistyö- ja vaikuttamistoimielimenä toimii järjestöneuvosto, joka koostuu 14 eri toimialakohtaisesta järjestöedustajasta.

Lue lisää Jerryn ja järjestöneuvoston toiminnasta
Ilmoittaudu mukaan Jerryyn

--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pohjois-Savon järjestöstrategia on julkaistu!Tutustu strategiaan
TÄSTÄ.

 

 

Pohjois-Savon järjestöstrategia piirtää kuvaa pohjoissavolaisen järjestökentän toiminnasta ja toimenpideohjelma vuosille 2019 - 2022 luo suuntaviivoja järjestötoiminnan kehittämiseksi. Pohjoissavolaiset järjestöt nostavat strategiassa tärkeiksi teemoiksi muun muassa oman perustehtävänsä tunnistamisen ja näkyväksi tekemisen, kuntien avustuskäytäntöjen selkeyttämisen ja tilakysymykset sekä järjestöjen keskusteluyhteydet ja vaikuttamiskanavat päätöksenteossa.

Hankeyhteistyössä mukana:

SAKKESAKKESAKKE

SAKKE