Sakke - Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke on Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys Ry:n hallinnoima ja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoittama hanke. Hanke toimii vuosina 2017-2019. Sakke-hanke vastaa toiminnallaan Pohjois-Savon järjestökentältä nousseeseen tarpeeseen kehittää järjestöjen ja yhdistysten yhteistyön edellytyksiä. Sakke kehittää yhteistyötä Pohjois-Savossa yhdistysohjelman, järjestötietopalvelun sekä järjestötoimijoiden yhteistyörakenteen avulla.

Hankkeen tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä.

 

 Ajankohtaista hankkeessa

Tulevat tilaisuudet

23.5  Pohjois-Savon järjestötietopalvelu järjestöjen ja yhdistysten tiedotuskanavana

Puistokartano, Puistokatu 20, Kuopio - ATK-luokka D149 klo 17-19.30
Luennolla tutustutaan yhdessä Pohjois-Savon Järjestötietopalveluun ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin yhdistysten tiedotuksessa ja viestinnässä. Tule mukaan opettelemaan kuinka saat kaiken hyödyn irti palvelusta!
Ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://opistopalvelut.fi/kuopio/course.php?l=fi&t=15026
Luennon löydät myös facebookista!

24.5  Pohjoissavolaisten järjestöjen, kuntien ja maakunnan kumppanuuspöytä

Päätilaisuus: Maakuntasali, Sepänkatu 1, Kuopio klo 15-18
Etäpöydät tilaisuuden työpajoihin järjestetään Varkaudessa ja Iisalmessa, lue lisää ilmoittautumisinkin takaa. Ilmoittautumiset tilaisuuteen 20.5 mennessä https://link.webropolsurveys.com/S/8AF46B9B383B293D
Katso tilaisuuden ohjelma tästä.

1.6 Kolmannen sektorin turvallisuusyhteistyö Pohjois-Savossa - verkostotapaaminen

Kiinnostaako yhdistystäsi turvallisuustoiminta Pohjois-Savossa? Verkostotapaamisessa kartoitetaan turvallisuusverkoston tarvetta.  Paikka ja aika sekä ilmoittautumistiedot löytyvät kutsusta.

 

Hankeyhteistyössä mukana:

SAKKESAKKESAKKE

SAKKE